Uredovno vrijeme: Uto.-Pet. 16h-18h; SD Cvjetno naselje, Odranska 8, 10000 Zagreb; e-mail: studentski.kapelan@gmail.com

Obavijesti

 • Objavljeno: 27.08.2016. u 12:49

  Nakon ljetne pauze od ove nedjelje ponovno započinje Sv. Misa u 12h na Jarunu. Vidimo u crkvi Sv. Mati Slobode.

  “Sva dobra djela u svijetu nisu ravna Svetoj Misi jer su djela ljudi, a misa je Božje djelo. Čak i mučeništvo je ništa u odnosu na ovo, jer je to žrtva čovjeka za Boga, a Misa je žrtva Boga za čovjeka.” Sv. Ivan Marija Vianney


 • Objavljeno: 07.07.2016. u 11:50

  Nekoliko korisnih informacija koje trebate znati prije početka vašeg tjedna na Braču:

  • Ljetovanje je zamišljeno kao odmor, druženje i molitva. Od svakoga će se očekivati suradnja u organizaciji svakodnevnih obveza (oko posluživanja obroka, čišćenja kuće) i sudjelovanje u svim točkama programa.

  • Put do Postira organizirate sami. Potrebno je doći do Splita, zatim uzeti trajekt od Splita do Supetra, a od Supetra do Postira autobus. Od autobusne stanice potrebno je pješke doći do crkve pored koje se nalazi pastoralni centar u kojem smo smješteni (cca 5 min. hoda). OVDJE možete pogledati vozni red trajekta i autobusa. Cijena trajekta je 33 kn, a busa do Postira 22 kn.

  • Potrebno je doći do prve točke programa u nedjelju, a to je večernja sv. misa u 20h. Moguće je doći tijekom dana, ali vrijeme i hranu do navečer morate organizirati sami jer je prvi osigurani obrok nakon mise.

  • Ponesite sve što inače nosite na more. Spavat će se na madracima pa je potrebno ponijeti vlastitu posteljinu i jastuk ukoliko vam je potreban.

  • Zadnji osigurani obrok je doručak u subotu. Zbog čišćenja i pripreme kuće za sljedeću grupu kuću morate isprazniti do 11h. 


  Ukoliko putujete iz Zagreba nudimo vam povoljniju tarifu prijevoza koju imamo u suradnji s Autotransom. To je direkta linija Zagreb – Postira i natrag, dakle u tom slučaju ne trebate se brinuti oko trajekta i busa od Supetra do Postira, sve je uključeno u cijenu. Linija kreće iz Zagreba u subotu navečer u 23.30h s perona 401, a u Postirama je u nedjelju ujutro u 6.30h. Povratna linija kreće iz Postira u subotu u 14.40h i u Zagrebu je u 21.45h. Cijena preko ove ponude bila bi 120 kn za kartu u jednom smjeru, odnosno 240 kn za povratnu kartu. 

  Ukoliko se odlučite za ovu opciju putovanja potrebno je javiti se na broj 091 726 4579 ili na mail lucija.pekic@gmail.com najkasnije do srijede prije polaska kako bi vam rezervirali mjesto. 


  Ukoliko budete imali pitanja ili problema javite se: don Damir (098 165 7878 ili studentski.kapelan@gmail.com) ili Lucija (091 726 4579 ili lucija.pekic@gmail.com).

  Božji blagoslov svima!


 • Objavljeno: 27.05.2016. u 21:15

  U subotu, 28. 5. u 20h u crkvi Sv. Mati Slobode imat ćemo klanjanje za mlade koje animira molitvena zajednica Božja pobjeda. 

  Klanjanje će biti u znaku Ps 134, 3 "Blagoslovio te sa Siona Jahve koji stvori nebo i zemlju!" 


 • Objavljeno: 23.05.2016. u 19:45

  U srijedu, 25. svibnja, zadnji je vjeronauk u ovoj akademskoj godini. Provest ćemo ga u molitvi, slavljenju i zahvaljivanju! Vidimo se u 20h u crkvi Sv. Mati Slobode na Jarunu.


26. Nedjelja kroz godinu

Ovdje možete poslušati snimku kapelanove propovijedi od protekle nedjelje:


Mladifest - Međugorje - kateheza

Ovdje možete poslušati snimku prošlog vjeronaučnog susreta:


Napomena: Kad pokrenete propovijed ili vjeronauk, audio datoteka se mora učitati što može potrajati neko vrijeme, ovisno o brzini internet veze.

Povratak na vrh