Uredovno vrijeme: Uto.-Pet. 16h-18h; SD Cvjetno naselje, Odranska 8, 10000 Zagreb; e-mail: studentski.kapelan@gmail.com

Obavijesti

 • Objavljeno: 22.12.2014. u 17:12

  DON DAMIR VEČERAS 22.12. U 20.30H GOSTUJE U HKR-ovoj EMISIJI "BUDIMO MLADI" 


  Evo i najave... :))

  Prozivaju ga da je konzervativan i kontroverzan.

  Mladima govori o seksualnosti, uzvišenosti predbračne čistoće i poziva ih na trajnu molitvu i predanje Kristu.

  Pola sata prije početka vjeronauka i predavanja don Damira Stojića dvorane su pune.

  On je studentski kapelan Sveučilišta u Zagrebu od rujan 2007. koji je inicirao mnoge dobre ideje, ali se i dobro nosi s čestim medijskim napadima.

  Neke stvari ćemo od don Damira Stojića prvi put čuti i zato tri dana prije Božića ne propustite emisiju Budimo mladi koju uređuju i vode Diana Tikvić i Ante Novak.


  Ne propustite i poslušajte!


 • Objavljeno: 20.12.2014. u 08:54

  U četvrtak 18.12. održana je duhovna obnova koju je predvodio pater Marko Glogović. Pater Marko je pavlin koji djeluje u apostolatu za nerođene i osivač je Centra za nerođeni život - "Betlehem". 

  Cilj udruge je molitvom i djelovanjem spasiti svako začeto dijete koje je u opasnosti od pobačaja. U sklopu svog djelovanja vode brigu za napuštene trudnice i samohrane majke kojima centar postaje novi dom.

  Ovom prigodom smo na obnovi PRIKUPLJALI SREDSTVA ZA POMOĆ U NJIHOVOM RADU TE JE ZAHVALJUJUĆI VAŠIM VELIKIM SRCIMA I POŽRTVOVNISTI PRIKUPLJENO 21 820 KN.

  Želimo se zahvaliti svima što ste se odazvali i svojim prilogom omogućili ovaj lijepi božićni poklon udruzi "Betlehem"!!

  Hvala vam od srca, BVB


 • Objavljeno: 19.12.2014. u 13:06

  Dragi studenti, danas je bila zadnja zornica na Savi. Sutra 20.12. i slijedeći tjedan neće biti zornica u kinu Forum, ali tko želi može se priključiti zornicama na Jarunu ili Knežiji.

  Svima vama koji ovih dana putujete svojim kućama želimo sretan put i neka vas prati Božji blagoslov!

 • Objavljeno: 19.12.2014. u 12:01

  Zbor mladih Davidias, koji animira svetu misu u podne, organizira božićni koncert prigodom 10. obljetnice djelovanja. Koncert će se održati u crkvi Sv. Mati Slobode 19. prosinca u 20 sati. 

  Zahvalimo im svojim dolaskom za njihovo služenje i podržimo ih!


3. nedjelja došašća - don Zvonimir Mikulić

Ovdje možete poslušati snimku kapelanove propovijedi od protekle nedjelje:


Vodič kroz sv. misu - 4.dio

Ovdje možete poslušati snimku prošlog vjeronaučnog susreta:


Napomena: Kad pokrenete propovijed ili vjeronauk, audio datoteka se mora učitati što može potrajati neko vrijeme, ovisno o brzini internet veze.
Vlog
Nova Eva video
Sve kategorije
Jeste li znali Postalo je uvriježeno da se sveučilišta sa svojim nedaćama obraćaju papi u Rimu. Nekoliko puta papa je prisilio sveučilišnu upravu da svojim profesorima daju plaću; toj mjeri morali su pribjeći Bonifacije VIII., Klement V., Klement VI. i Grgur IX.

Povratak na vrh