Uredovno vrijeme: Uto.-Pet. 16h-18h; SD Cvjetno naselje, Odranska 8, 10000 Zagreb; e-mail: studentski.kapelan@gmail.com

Homoseksualno iskustvo

Imao sam seksualno iskustvo s muškarcem iako ne osjećam privlačnost od strane muškaraca, štoviše našao sam si curu. Kako se rješiti tog ružnog osjećaja koji me progoni i kako skupiti hrabrost da ispovijedim taj grijeh?
Ivan


Dragi Ivane,

Mi svećenici smo se naslušali svakakvih grijeha i ne boj se. Dođi što prije na ispovijed jer na taj način đavao gubi pravo da te tako tlači i dalje. U Ispovijedi nam Bog otpušta i briše grijehe te nam daje milost za borbu protiv grijeha. Zato ja mlade toliko potičem na čestu ispovijed (1, 2 puta mjesečno ili po potrebi i češće). Ne brini se ništa i ako te i dalje bude napastovala ta želja, odriči se i moli se Isusu da ti da snage da joj se odupreš. Ukoliko bude bilo potrebno javi se nekom svećeniku da moli za tebe ili mi se opet javi. Glavu gore, hrabro i ustrajno prema naprijed. Život nije lagan i bit će puno poteškoća, no s Kristom sve ima smisla. Molit ću za tebe i prikazati sv.misu.

Btb,
don DamirPostavite novo pitanje

Ukoliko niste pronašli odgovor na ono što vas zanima, možete postaviti novo pitanje preko ove forme.

Don Damir Stojić

don Damir Stojic Don Damir Stojić, svećenik salezijanac, trenutno je studentski kapelan Grada Zagreba. Ako želite saznati više o njemu i njegovu radu, kliknite ovdje.

Povratak na vrh