Uredovno vrijeme: Uto.-Pet. 16h-18h; SD Cvjetno naselje, Odranska 8, 10000 Zagreb; e-mail: studentski.kapelan@gmail.com

Trbušni ples

Zanima me je li pogrešno da jedna djevojka koja želi ispravno živjeti svoju vjeru trenira nešto poput trbušnog plesa ili s-faktora, dakle, prakticira na treningu ili izvodi doma vježbe koje slave ženstvenost i, recimo, senzualnost ženskog tijela? To ne uključuje nikakvo zavođenje muškaraca, niti ikakve javne nastupe. Je li u redu prakticirati takav sustav vježbi? Moram napomenuti da, osim većeg samopouzdanja i bolje slike o sebi, svakako u pozitivne strane takvih vježbi ulaze bolje držanje, jačanje raznih skupina mišića, a mislim da djeluje i blagotvorno na moje probleme sa kralježnicom. Shvaćam da ima mnogo drugih načina vježbanja, ali mene zanima je li to konkretno pogrešno? Lara


Draga Lara,

Kao što si sama analizirala - ako vježbanje ne uključuje nikakve nemoralne motive ili uporabe, onda u njemu nema ništa posebno zlo. Ako se tebi taj sustav vježbanja čini najkorisnijim, a ne koristiš ga na krivi način, on nije pogrješan.

BTB,

Don DamirPostavite novo pitanje

Ukoliko niste pronašli odgovor na ono što vas zanima, možete postaviti novo pitanje preko ove forme.

Don Damir Stojić

don Damir Stojic Don Damir Stojić, svećenik salezijanac, trenutno je studentski kapelan Grada Zagreba. Ako želite saznati više o njemu i njegovu radu, kliknite ovdje.

Povratak na vrh